Varmista, Että Talvirenkaasi On Hyväksytty Talvikäyttöön

Talvirenkaat

Jos aiot käyttää renkaita talvella, varmista, että ne on hyväksytty talvikäyttöön. Talvirenkaat on luonnollisesti aina hyväksytty, tai ainakin niiden pitäisi olla, jos niitä myydään talvirenkaina. Mutta näin ei aina ole, kun on kyse joka kelin renkaista tai muista ympärivuotisesti käytettävistä renkaista. Saatat uskoa, että renkaat ovat talvikäyttöön hyväksytyt, vaikka näin ei ole. Pohjois-Amerikassa käytetyt joka kelin renkaat esimerkiksi kuulostavat siltä, ​​että ne olisivat käyttökelpoisia talvikaudella, mutta näin ei ole asian laita. Ympärivuotiset renkaat kattavat kaikki vuodenajat talvikautta lukuun ottamatta. Sen sijaan sinun tulisi käyttää talvikäyttöön hyväksyttyjä joka kelin renkaita.

Jos joka kelin renkaat on hyväksytty talvikäyttöön, niitä voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa ja voit unohtaa sääennusteen seuraamisen renkaanvaihdon osalta. Voit käyttää renkaita ympäri vuoden tai vaihtoehtoisesti käyttää niitä vain kylmempään aikaan ja vaihtaa kesärenkaat lämpimänä aikana. Tämän etuna on, että saat kesärenkaista erittäin hyvän suorituskyvyn kesällä. Tämä saattaa kiinnostaa, jos sinulla on suorituskykyinen auto. Joka kelin renkaat varmistavat, että voit ajaa turvallisesti myös ajanjaksoina, jolloin keli voi olla yhtä hyvin hyvä kuin huono. Jos asut alueilla, joilla esiintyy varmuudella pitkä talvi, tässä ei ole järkeä, koska silloin kannattaa käyttää erityisiä talvirenkaita talvikaudella ja korkealaatuisia kesärenkaita kesällä.

Pohjimmiltaan kysymys riippuu henkilökohtaisesta mieltymyksestäsi ja siitä, missä asut. Tärkeintä on, että käytät talvikäyttöön hyväksyttyjä renkaita talvisten olosuhteiden vallitessa, etkä yritä ajaa talvella renkailla, joita ei ole hyväksytty kyseisiin olosuhteisiin. Turvallisuuden tulee aina olla etusijalla ja jos haluat yhdistää turvallisuuden suorituskykyyn, vaihda renkaita vuodenajan mukaan.

Lisätietoja talvikäyttöön hyväksytyistä renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/