Turvallisuuden Ja Mukavuuden Täydellinen Tasapaino

Nokian Hakkapeliitta R3

Jotkut renkaat pystyvät tarjoamaan täydellisen tasapainon ajoturvallisuutta ja mukavuutta. Yksi markkinoilla olevista renkaista, joka pystyy täyttämään tämän lupauksen, on Nokian Hakkapeliitta R3, joka on nastaton talvirengas. Se on luonnollisesti talvikäyttöön hyväksytty, ja sitä tulisikin käyttää vain talvikaudella ja vaihtaa kesärenkaaseen kelien lämmettyä. Näin saavutat ympärivuotisen turvallisuuden ja parhaan suorituskyvyn kaikissa sääoloissa.

Nastattomissa talvirenkaissa ei käytetä metallisia nastoja pidon luomiseen, vaan niissä on biopohjaisia ​​kryokristalli 3 -tartuntahiukkasia pidon luomiseksi jäällä ajettaessa. Nämä hiukkaset kykenevät kaivautuvat jäähän ja antavat hyvän pidon. Kulutuspintaan on myös sisällytetty suuri määrä sivuttaisuria, jotka mukautuvat eri sääolosuhteisiin. Niissä on myös ns. lumikynsiä renkaan reunan ja lohkojen välissä, mitkä auttavat tasapainoisen pidon luomista lumessa ja jäällä. Näin renkaat saavuttavat erinomaisen pidon sekä lumessa että jäällä.

Talvirenkaat, joissa ei ole nastoja, mahdollistavat ajamisen mihin tahansa maahan ja millä tahansa tiellä talvella. Niillä on erittäin alhainen vierintävastus ja ne tarjoavat suuren ajomukavuuden. Riippumattomat rengastestit luokittelevat tämän renkaan melutasoltaan alhaisimmaksi. Alhainen vierintävastus varmistaa, että polttoaineenkulutus on vähäistä ja renkaat kestävät pidempään vähäisemmän kulumisen takia. Näin sinun ei tarvitse vaihtaa renkaita usein eikä käydä jatkuvasti huoltoasemassa tankkaamassa.

Riippumatta siitä, ajatko pääasiassa lumella vai jäällä, nämä renkaat toimivat missä tahansa talviolosuhteissa. Ne toimivat paremmin kuin kesärenkaat heti, kun lämpötila laskee alle nollan. Varmista vain, että ne on asennettu ennen ensilumen satamista ja voit ajaa talvella turvallisesti ja mukavasti, kunnes on aika vaihtaa takaisin kesärenkaisiin. Talvirenkaita ei tule käyttää kesällä, vaan kesäksi tarvitset laadukkaan kesärengassarjan turvallisuuden ja mukavuuden varmistamiseksi. Näin toimien voit ajaa turvallisesti ja mukavasti ympäri vuoden.

Lisätietoja Nokian Hakkapeliitta R3 -renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/