Erinomainen Pito Lumella Ja Jäällä

Talvirenkaat

Talvirenkaat odotetaan erinomaista pitoa lumella ja jäällä. Pohjimmiltaan tämä erottaa talvirenkaan huonoista renkaista, jotka eivät pysty osoittamaan samoja ominaisuuksia talviolosuhteissa. Nastarenkailla on usein parhaat ominaisuudet näissä olosuhteissa, koska nastat tarjoavat erinomaisen pidon jäällä. Lumella ajettaessa sekä nastattomilla talvirenkailla että nastarenkailla on melko samanlaiset ajo-ominaisuudet. Uudet nastattomat talvirenkaat voivat kuitenkin täyttää tämän lupauksen, koska niiden kulutuspinnan innovaatiot sekä kulutuspinnan kuviointi ovat kehittyneet. Koska niissä ei ole nastoja, on niiden luotettava kulutuspintaan pidon tuottamiseksi.

Nykyään ei tarvitse valita nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden varmistaakseen erinomaisen pidon lumella ja jäällä, koska myös nastattomat talvirenkaat kykenevät siihen. Valinnassa onkin kyse enemmän oikeanlaisten ja itselle parhaiten sopivien renkaiden löytämisestä. Jotkut ajavat mieluummin yhä nastarenkailla, koska ne saavat heidät tuntemaan olon turvallisemmaksi. Toiset taas ovat alkaneet käyttää nastattomia talvirenkaita ja ymmärtävät, että niiden suorituskyky talvella on käytännössä katsoen sama kuin nastarenkailla.

Sekä nastattomat talvirenkaat että nastarenkaat ovat erityisiä talvirenkaita, mikä edellyttää, että sinulla on toinen rengassarja lämpimämpää vuodenaikaa varten. Vaikka siis valitset nastattomat talvirenkaat, niitä ei käytetä ympäri vuoden. On olemassa myös talvikäyttöön hyväksyttyjä joka kelin renkaita. Ne toimivat talvirenkaina lämpötilan laskiessa ja kesärenkaina lämpimämmällä kelillä.

Ne siis mahdollistavat ympärivuotisen käytön, jolloin voit unohtaa sääennusteen seuraamisen renkaanvaihtoa ajatellen. Ne eivät kuitenkaan ole yhtä hyvät kuin parhaat talvirenkaat, koska niiden on katettava laajempi olosuhdeskaala. Ne ovat kuitenkin paljon paremmat kuin kesärenkaat talvella, mikä on erittäin vaarallista, tai talvirenkaiden käyttö kesäkaudella. Jälkimmäinen ei sinänsä ole vaarallista, mutta renkaat kuluvat odotettua nopeammin, koska ne ovat liian pehmeät.

Lisätietoja sekä nastattomista talvirenkaista että nastarenkaista lumella ja jäällä saat verkkosivuiltamme osoitteessa Nokian Tyres