Uusia Innovaatioita Nastattomissa Talvirenkaissa

nastarengas

Nastattomien talvirenkaiden uusien innovaatioiden myötä tarve nastarenkaille vähenee joissain tapauksissa. Aikaisemmin nastalliset talvirenkaat olivat ylivoimaiset pidon suhteen, mutta uudempien tekniikoiden ja innovaatioiden myötä nastattomista talvirenkaista on tullut tehokkaampia kuin koskaan. Nastarenkaat tarttuvat kirkkaaseen jäähän paremmin kuin nastattomat talvirenkaat ja ovat tehokkaimpia lähellä jäätymistä olevissa lämpötiloissa. Mutta on monia tilanteita, joissa nastattomat talvirenkaat voivat olla aivan yhtä turvalliset.

Nokian Hakkapeliitta R3 nastattomat talvirenkaat hyödyntävät monia näistä uusista innovaatioista, kuten Arctic Sense Grip -konseptia, joka mahdollistaa hellittämättömän pidon ja hallitun hiljaisen ajamisen, koska sivuttaisurat mukautuvat kaikkiin sääoloihin. Lisäksi kumiseokseen on lisätty biopohjaisia ​​Cryo Crystal 3 -pitopartikkeleita parantamaan pitoa entisestään, etenkin jäällä. Jäällä ei enää tarvita välttämättä nastarenkaita, etenkään kun nastoja vaativia olosuhteita ei esiinny kovin monena päivänä vuodessa. Joten vaikka tietyissä olosuhteissa nastarenkaat olisivat parempia, useimmissa paikoissa Yhdysvalloissa niiden käyttö koko talven ajan ei ole perusteltua.

Tietyissä olosuhteissa nastarengas ovat parempia kuin nastattomat talvirenkaat. On myös huomattava, että nastoissakin on tapahtunut edistystä ja uusia innovaatioita, jotka vähentävät nastarenkaiden klassisia haittoja. Uuden sukupolven nastat, kuten Nokian Hakkapeliitta 9:ssä käytetyt nastat, ovat ympäristöystävällisempiä vähentämällä tien kulumista ja aiheuttamalla vähemmän melua. Eco Stud -tyyny vaimentaa kosketusta tien kanssa ja alemman reunan keskellä oleva ilmatila puolestaan vähentää nastojen vaikutuksia.

Ottaen huomioon sekä nastarenkaat että nastattomien talvirenkaiden kehityksen, ero näiden kahden välillä on nykyään vähemmän korostunut. Huomioiden myös rajallisen ajan, jolloin nastarenkaiden suorituskyky ylittää nastattomien talvirenkaiden suorituskyvyn, ei ehkä kannata hyväksyä nastarenkaiden haittoja. Tietyt talvirenkaat, kuten Nokian Nordman 7, ovat saatavana tehdasnastoitettuna tai ilman nastoja, jolloin kuluttaja voi itse tehdä valinnan.

Lisätietoa nastattomista talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa Nokian Tyres