Rengasvaihtoehdot, Jotka On Hyva Tuntea

talvirengas

Jos sinusta tuntuu, että nykyiset talvirenkaasi eivät ole riittävän hyvät, olet mahdollisesti valinnut vääränlaiset renkaat. Kesärenkaat on vähemmän vaihtoehtoja. Ne ovat melko samanlaisia, vaikka koon, nopeusluokituksen ja urheilullisuuden suhteen voi olla eroja. Talvirenkaat suhteen sen sijaan on muutamia suurempia eroja. Joillakin markkinoilla on saatavilla talvirenkaat metallisilla nastoilla tai ilman nastoja. Metallisia nastoja sisältävät nastarenkaat eivät ole sallittuja kaikilla markkinoilla.

Talvirenkaita tulisi käyttää vain talvikaudella, ellet sitten valitse talvikäyttöön hyväksyttyjä joka kelin renkaita, joita voidaan käyttää ympäri vuoden. Ne on suunniteltu toimimaan sekä lämpimissä olosuhteissa ja märillä ja kuivilla tienpinnoilla että kylmissä olosuhteissa ja lumen ja jään kaltaisilla liukkailla pinnoilla. Tämä on hieno vaihtoehto maissa, joissa ei esiinny kunnollista talvea, mutta joissa kuitenkin tarvitaan talvirenkaita talven varalta.

Rengasvaihtoehto riippuu paljon siitä, mitä maassasi on saatavilla sekä millaisia sääolosuhteita ajettaessa enimmäkseen esiintyy. On selvää, että jos on minkäänlaista talvista säätä, kuten alhainen lämpötila, jäätä tai lunta, tarvitset talvirengas voidaksesi ajaa turvallisesti.

Jos valitset nastarenkaat, et ehkä voi ajaa kaikissa maissa ja niiden käyttöön ja pois vaihtamiseen liittyy päivämääriä, joita on noudatettava. Nastattomat talvirenkaat ovat paljon monipuolisemmat, mutta nekin pitää vaihtaa kesärenkaisiin kesäkuukausiksi. Joka kelin renkaat ovat ainoa vaihtoehto, jonka avulla voit ajaa yhdellä renkaalla koko vuoden ajan, mutta niitä ei suositella alueille, joilla esiintyy pitkä ja ankara talvi.

Lisätietoja talvirengasvaihtoehdoista saat verkkosivuiltamme osoitteessa Nokian Tyres