Riittävän Ajoissa Vaihdetut Talvirenkaat Ovat Avainasemassa Turvallisuuden Kannalta

kesärenkaat

Talvirenkaat ovat talvella ehdottoman välttämättömät turvallisen ajamisen kannalta, kun lämpötila on alle nollan. Jäässä, lumessa tai loskassa kesärenkaat eivät pysty takaamaan turvallisuuttasi tien päällä. Tämän vuoksi talvirenkaat ovat niin tärkeät ja on erittäin tärkeää varmistaa, että ne on asennettu ennen kylmien kelien saapumista. Tämä on erityisen tärkeää, jos tarvitset autoasi päivittäin. Muuten joudut jättämään auton talliin, jos siinä on yhä kesärenkaat talven saapuessa odottamatta ennen kuin ehdit vaihtamaan renkaat.

Yritys ajaa kesärenkaat talviolosuhteissa, riippumatta siitä, kuinka lyhyt ajo on, on erittäin vaarallista. Sitä ei pidä yrittää, ja kannattaakin varmistaa, että vaihdat renkaat riittävän ajoissa, ettet joudu tähän tilanteeseen. Sää voi olla melko arvaamaton, joten joskus on vaikea tietää, kuinka aikaisin talvi saapuu. Lokakuusta lähtien riski ainakin kasvaa ja renkaat kannattaa lähes varmasti vaihtaa ennen marraskuuta, vaikka talvi ei olisi vielä saapunutkaan.

Jos käytät nastarenkaita, niihin voi liittyä päivämäärärajoituksia koska niitä saa alkaa käyttämään. Nastattomissa talvirenkaissa ei ole mitään rajoituksia sen suhteen, kuinka aikaisin ne voi asentaa. Voit aivan hyvin asentaa ne tiettynä päivänä ottamatta riskiä tai vaarantamatta turvallisuuttasi. Talvirenkaat on suunniteltu toimimaan haastavissa sääolosuhteissa, kuten lumella, jäällä ja loskassa. Tarvitse erityisesti muotoillun kulutuspinnan näihin olosuhteisiin.

Sekä nastattomat talvirenkaat että nastarenkaat toimivat hyvin talviolosuhteissa turvallisesti ja luotettavasti antaen autollesi turvallisuuden kannalta tarvittavan hallittavuuden ja pidon. Niiden kulutuspinta on optimoitu kylmälle säälle ja talviolosuhteille. Kun talvi on ohi, on aika vaihtaa takaisin kesärenkaisiin. Älä vaihda takaisin liian aikaisin, mutta älä myöskään odota liian kauan, koska renkaiden kuluminen lisääntyy, jos ajat talvirenkailla pidempään kuin on tarve.

Lisätietoja talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa nokianrenkaat.fi