Talven Saapuessa Voi Olla Hyvä Aika Hankkia Uudet Talvirenkaat

Nokian Hakkapeliitta R3

Nokian Renkaat on tunnetuin talvirengasmerkki. Nokian Hakkapeliitta -sarja edustaa talvirenkaiden huippuluokkaa. Siihen kuuluu sekä nastarenkaat että nastattomat talvirenkaat.  Sinun onkiin päätettävä, haluatko nastarenkaat vai nastattomat talvirenkaat. Molemmat antavat erinomaisen pidon ja hallittavuuden talvella jopa kaikkein haastavimmissa olosuhteissa.

Sarjaan kuuluu Nokian Hakkapeliitta 8 ja Nokian Hakkapeliitta 9, joista jälkimmäisessä on maailman ensimmäinen patentoitu kaksoisnastatekniikka, joka tarjoaa erinomaisen sivuttaispidon ohitettaessa ja mutkissa. Ne molemmat ovat pärjänneet erittäin hyvin lehtien tekemissä testeissä ympäri maailmaa. Ne ovat hienot renkaat, kun et halua tehdä kompromisseja turvallisuuden ja täydellisen pidon suhteen. Hakkapeliitta on täydellinen talvirengas, kun kohtaat jäisiä teitä ja haluat varmistaa parhaan mahdollisen pidon. Nastarenkaisiin liittyy kuitenkin erilaisia määräyksiä, joita on noudatettava. Varmista, että ne ovat sallittuja maassasi, sekä tarkista minä päivänä niitä saa alkaa käyttää, ja koska ne on viimeistään vaihdettava pois.

Jos päätät, että nastattomat talvirenkaat sopivat sinulle paremmin, vaihtoehtona on Nokian Hakkapeliitta R3, joka antaa erinomaisen pidon ilman nastoja. Se mahdollistaa hieman enemmän joustavuutta, jos ajaa maasta toiseen tai asut maassa, jossa nastarenkaat ei saa käyttää. Niissä käytetään sivuttaisuria ja lumikynsiä renkaan reunan ja lohkojen välillä. Niissä on myös biopohjaisia ​​kryokristallihiukkasia, jotka luovat hankausta ja siten parantavat pitoa jäällä. Talvisesta tienpinnasta riippumatta nämä renkaat antavat erinomaisen ajomukavuuden lisäksi hyvän pidon sekä lumella että jäällä.

Sähköautoissa ja maastoautoissa sinun on varmistettava, että renkaat on niihin tarkoitettu. Nokian Hakkapeliitta 9 toimii hyvin sähköautojen kanssa ja maastoautojen osalta kannattaa valita Nokian Hakkapeliitta 8 tai Nokian Hakkapeliitta 9 maasturinrengas, joka toimii niin bensiini-, sähkö- kuin hybridimaastoautoissa. Nokian Hakkapeliitta R3 maasturinrengassopii myös sähkö- ja hybridimaastureihin.

Lisätietoja Nokian Hakkapeliitta talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/