Parempi Ajokokemus Kesärenkailla

kesärengas

Halutessasi parhaan mahdollisen ajokokemuksen, on syytä varmistaa, että sinulla on parhaat mahdolliset renkaat olosuhteisiin nähden. Samalla tavalla kuin kesärengas tarjoavat parhaan mahdollisen ajokokemuksen, myös talvirengas tarjoavat saman kokemuksen ja turvallisuuden. Tämä on tärkeää, jos asut alueella, jossa esiintyy kunnon talvia. Näillä alueilla tarvitset renkaat, jotka toimivat talvisissa olosuhteissa kuten lumella, jäällä ja loskassa.

Kesäisin asia ei ole yhtä tärkeä kuin talvella, mutta suorituskykyinen rengas antaa paljon paremman ja tarkemman hallittavuuden ajoneuvollesi. Saat erittäin hyvän pidon mutkiin ja kaarteisiin. Kesärenkaassa on kumiseos, joka on suunniteltu kesäisiin lämpötiloihin. Pito riippuu paljon siitä, kuinka pehmeä rengas on kesäisissä olosuhteissa. Pehmeä rengas antaa erinomaisen pidon, mutta samalla sen kuluminen lisääntyy. Renkaat on siis optimoitava antamaan mahtava ajokokemus ilman että renkaat kuluvat liikaa.

Pito mahdollistaa myös lyhyemmän jarrutusmatkan. Lyhyempi jarrutusmatka on tärkeä onnettomuuksien välttämiseksi. Mitä nopeammin autosi pysähtyy, sitä turvallisempaa sillä on ajaa. Kesäisin tarvitset myös renkaat, jotka ennaltaehkäisevät vesiliirtoa. Vesiliirto on yksi isoimmista syistä onnettomuuksiin kesällä, jolloin ukkoskuurot voivat muuttaa olosuhteita huomattavasti ja saatat menettää autosi hallinnan. Suorituskykyiset renkaat sisältävät monia innovaatioita vesiliirron estämiseksi. Niiden avulla vettä voidaan siirtää tehokkaasti tien pinnalta. Urien on oltava leveitä ja syviä, jotta ne pystyvät kanavoimaan riittävästi vettä. Mitä kuluneemmat renkaat ovat, sitä todennäköisemmin joudut vesiliirtoon.

Laadukkaiden kesärenkaiden alhainen vierintävastus säästää rahaa polttoainekulutuksen kautta. Olosuhteisiin räätälöidyt renkaat siis paitsi parantavat suorituskykyä myös lisäävät turvallisuutta ja säästävät polttoainekustannuksia.

Lisätietoja kesärenkaista saat verkkosivultamme osoitteessa nokianrenkaat.fi