Nauti Kesästä Hyvillä Kesärenkailla

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:kesärenkaat
Kesärenkaat

Jos autossasi on kesällä kesärenkaat joka kelin renkaiden sijasta, sinulla on parhaat mahdolliset renkaat vuodenaikaa ajatellen. Kesärengas toimii sekä aurinkoisina että sateisina kesäpäivinä paremmin kuin rengas, jonka valmistuksessa on jouduttu tekemään kompromisseja. Joka kelin renkaat on suunniteltu toimimaan laajemmalla lämpötila-alueella, kun taas kesärenkaat on optimoitu lämpimälle vuodenajalle. Siksi ne ovat erinomaiset ​​kesäolosuhteissa.

Kesärenkaat on myös optimoitu toimimaan kesän sateessa ja märillä teillä säilyttäen hyvän hallittavuuden. Syvät urat pystyvät työntämään enemmän vettä pois tien pinnalta vesiliirron estämiseksi. Renkaiden innovaatiot, kuten Hydro Grooves -urat, estävät tehokkaasti vesiliirtoa varastoimalla vettä ja ohjaamalla sen pitkittäisuriin. Kiillotetut urat sen sijaan mahdollistavat helpomman ja nopeamman veden virtauksen ja mahdollistavat siten suuremman vesimäärän kuljettamisen. Näin yhteys renkaan ja tien pinnan välillä säilyy, etkä menetä auton hallintaa.

Kesäisin äkillinen ukkoskuuro voi nopeasti vaarantaa turvallisuutesi ja aiheuttaa vesiliirron, kun tienpinta alkaa kerätä vettä. Kyky välttää vesiliirto hyvillä renkailla, joissa on riittävän syvät urat, parantaa turvallisuutta huomattavasti. Hyvä märkäpito ja kyky pitää ajoneuvo hallinnassa myös märissä olosuhteissa sekä hyvä märkäpito takaavat lyhyen jarrutusmatkan, mikä on tärkeä onnettomuuksien välttämiseksi.

Hyvä ajokokemus tarkoittaa sitä, että käsittely on vakaata, ohjattavuus loogista ja pito erinomainen niin märissä kuin kuivissakin olosuhteissa. Näin sinulla on täydellinen hallinta myös mutkissa ja käännöksissä. Voit ohjata autoa suurillakin nopeuksilla ilman riskiä ohjattavuuden menettämisestä. Kaikki tämä edellyttää, että autossasi on laadukkaat renkaat. Korkealaatuisilla renkailla on erinomaiset ajo-ominaisuudet sekä alhainen vierintävastus ja siten alhainen polttoaineenkulutus.

Lisätietoja hyvistä kesärenkaista löydät kotisivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/