Parempi Vakaus Ja Pito Talvella Oikeilla Renkailla

Talvirenkaat

Talvella ajettaessa hyvä pito on välttämätöntä, mutta myös vakaus on erittäin tärkeää, jottei auto pääse hallitsemattomasti pyörähtämään. Talviolosuhteissa ajaminen on vaikeaa. Jos renkaasi eivät parhaalla mahdollisella tavalla tarjoa tarvitsemaasi vakautta ja hallittavuutta, teet elämästäsi vaikeaa ja turvattomampaa.

Talvirenkaat on olemassa monipuolinen valikoima. Kaikissa renkaat on erilainen kulutuspintakuvio ja joissakin on kulutuspinnasta ulkonevat nastat paremman pidon saamiseksi. On tärkeää valita renkaat huolellisesti ajan kanssa, koska ne ovat olennaisen tärkeitä liikenneturvallisuuden kannalta. Renkaita tulisi ajatella kuten auton muitakin turvaominaisuuksia, kuten turvavöitä, turvatyynyjä ja lukkiutumatonta jarrujärjestelmää. Jälkimmäiset ovat jo vakiovarusteena uudessa autossa, mutta renkaat täytyy valita, koska niiden tulee soveltua olosuhteisiin. Tämä ei tee niistä yhtään vähemmän tärkeitä. Jos autoissa olisi vain tietyt renkaat, olisi vaikea siirtyä äärimmäisen lämpimästä kuumalta asfaltilta jäiseen talviliikenteeseen, koska kontrasti on niin suuri.

Uudessa EU-merkinnässä otetaan huomioon kolme erilaista ominaisuutta: märkäpito, polttoaineen kulutus ja rengasmelu. On helppo saada nopea yleiskuva siitä, mikä renkaan märkäpito on ja miten se vertautuu muihin renkaisiin. Märkäpito on luonnollisesti erilainen kuin pito jäällä tai lumisilla pinnoilla, joten jos valitset talvirenkaan, sinun on arvioitava pitoa ja vakautta eri tavalla. Paras tapa arvioida on lukea erilaisia ​​rengasarvioita ja -testejä ja alkaa kerryttämään omaa tietämystään asiasta. Mitkä yritykset tekevät hyviä talvirenkaita, mitkä tunnetaan hyvästä pidosta ja vakaudesta talvella? Koska valinta on merkittävä, ota oma aikasi valinnan tekemiseen, se on hyvä valinta myös turvallisuuden kannalta.

Lisätietoja renkaista, joissa on hyvä pito ja vakaus, saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi