Panostin Turvallisuuteen Valitsemalla Nokian Hakkapeliitta 8 Renkaat

Nokian Hakkapeliitta 8

Muutettuani perheeni kanssa Alaskaan asensin turvalliset Nokian Hakkapeliitta 8 talvirenkaat perheemme autoon, vaikka laki ei edellytä talvirenkaita. Minulle selvisi, että ei ole turvallista ajaa jäisillä ja lumisilla teillä ilman asianmukaisia talvirenkaat. Alaskan talvi on melko petollinen ja kestää elokuusta kesäkuuhun. Vaikka lumi alkaa sulaa maaliskuussa, se jäätyy uudelleen yön aikana, mikä tuottaa kerroksen jäätä tien pinnalle. Keväällä on useita kuukausia hyvin vaihtelevia lämpötiloja, joinakin päivinä on plus-asteita ja toisina päivinä -30 astetta. Oletan, että nämä ovat melko samankaltaiset ​​olosuhteet kuin Suomessa, missä Nokian Hakkapeliitta -renkaita valmistetaan. Tämä oli yksi syy siihen, miksi päätin valita Nokian Hakkapeliitta 8 -renkaat autooni. Nämä talvirenkaat on suunnitellut talviolosuhteisiin yritys, joka suunnittelee, testaa ja valmistaa renkaitaan pohjoisessa.

Nokian Hakkapeliitta 8 -rengas on suunniteltu jäisille ja lumisille teille, mitä on odotettavissa Alaskassa elokuusta kesäkuuhun. Nokian Hakkapeliitta 8 -rengas on nastarengas, joka toimii äärimmäisissä tilanteissa ja kaikissa talviolosuhteissa. Se on erittäin hiljainen ja rullaa kevyesti, mikä säästää polttoainetta ja vähentää kulumista.

Koska minulla ei henkilökohtaisesti ole kokemusta lumisilla teillä ajoissa, totesin että korkealaatuisiin nastarenkaisiin sijoittaminen oli perheeni etujen mukaista. Katselin myös nastattomia talvirenkaita, mutta nastoitetun Hakkapeliitta 8 -renkaan lisäpito (50% enemmän nastoja kuin edeltäjässään Hakkapeliitta 7:ssa) sai minut valitsemaan sen.

Vaikka Alaskan kesät ovat lyhyitä, joinakin päivinä lämpötila on jopa 40 astetta. Nastarenkailla ajaminen lämpimällä kesäkaudella ei ole suositeltavaa. Siksi minun täytyy kesän tullessa vaihtaa kesärenkaat. En ole vielä päättänyt, mitkä kesärenkaat valitsen, mutta se on edessä muutaman kuukauden kuluttua.

Lisää vinkkejä talvirenkaista saat verkkosivultamme osoitteessa nokianrenkaat.fi