Miksi Autossa Kannattaa Olla Talvirenkaat

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Talvirenkaat

Katsotaanpa joitakin syitä, miksi sinun kannattaa varmistaa, että kohdatessasi talvisia olosuhteita autossasi on talvirenkaat.

Oikeudelliset syyt: Maasta riippuen saattaa olla lakiin perustuvia vaatimuksia, jotka edellyttävät, että ajoneuvossasi on talvirenkaat ajaessasi talvikelissä. Varmista, että tiedät, mitä sääntöjä sovelletaan alueellasi.

Pito: Varmistaaksesi, että sinulla on talvella riittävä pito, tarkista että sinulla on liukkailla pinnoilla hyvin pitävät talvirenkaat. Voit valita nastarenkaat tai talvihyväksytyt nastattomat talvirenkaat.

Lisää vinkkejä talvirenkaista saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/renkaat/henkiloauton-renkaat/talvirenkaat/