Älä Odota Lumimyrskyä

Tällä hetkellä Pohjois-Amerikan tietyillä alueilla riehuu valtava lumimyrsky. Mielestäni on tärkeää olla odottamatta lumimyrskyä ennen kuin vaihdat talvirenkaat autoosi. Jos asut alueella, jossa talvikaudella kohdataan kovia talviolosuhteita ja tarvitset autoasi päivittäin, renkaat on vaihdettava. Ja ne on vaihdettava ennen huonon sään rantautumista.

Talvirenkaat vaihtaminen rengasliikkeessä myrskyn lähestyessä ja uutiskanavien puhuessa siitä voi olla vaikeaa. Heti kun lämpötilat laskevat alle nollan, talvirenkaat ovat turvallisisin vaihtoehto. Kun lämpötila laskee alle nollan, kesärenkaiden kumiseos kovenee. Kova kumi on joustamatonta eikä se kaivaudu tien pinnan pieniin onkaloihin pidon saamiseksi, kun taas talvirenkaissa käytetään eri kumiseosta. Talvirenkaissa on kumiseos, joka on optimoitu kylmiin lämpötiloihin siten, että kumi pysyy pehmeänä ja joustavana luodakseen kitkaa alhaisista lämpötiloista huolimatta.

Riippumatta siitä, millaisella ajoneuvolla ajat, tarvitset talvihyväksytyt renkaat saadaksesi riittävän pidon jäisillä, lumisilla ja loskaisilla pinnoilla. Monet maasturin omistavat ihmiset unohtavat, että he tarvitsevat maasturin talvirenkaat ankariin talviolosuhteisiin. SUV kesärengas eivät takaa turvallisuuttasi äärimmäisissä olosuhteissa matkatessasi paikasta toiseen. Jotta voisit hallita autoasi, tarvitset talvirenkaat.

Kun autossasi jo on talvirenkaat, sinun ei tarvitse huolehtia lähestyvistä lumimyrskyistä. Todennäköisesti liikenteessä on kaaos, koska monet ihmiset eivät ole varautuneet myräkkään. Kun vaihdat renkaat, muista levittää sanaa, jotta muutkin saataisiin vaihtamaan talvirenkaisiin.

Lisätietoja talvirenkaista saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/