Mika On Talvikayttoon Hyvaksytty Rengas

Talvella käytettäväksi hyväksytty rengas on suunniteltu erityisesti talvikäyttöön. Se on suunniteltu talvea ajatellen, jotta kumiseos pysyy pehmeänä myös alhaisissa talvilämpötiloissa. Kulutuspintakuvio on myös optimoitu talviolosuhteisiin, joihin kuuluu lumi, loska ja jää.

Kesärenkaat kumiseos on huomattavasti erilainen kuin talvirenkaiden. Kesärenkaan kumiseos menettää pitonsa lämpötilan laskiessa, koska kumi kovettuu. Talvirenkaan kumiseos onkin täysin erilainen.

Talvikäyttöön hyväksytyllä renkaalla on talvella tarvittavat ominaisuudet. Urat on suunniteltu toimimaan lumessa ja loskassa. Kulutuspintakuvio on hyvin erilainen kesä- ja talvirengas. Talvella voi käyttää joko nastattomia talvirenkaita tai nastarenkaita, jotka toimivat erityisen hyvin jäällä.

Jos aiot ajaa talvikäyttöön hyväksytyillä renkailla, olet valmis talveen sen saapuessa. Voit ajaa turvallisesti lumisilla, jäisillä ja loskaisilla teillä. Talvikäyttöön hyväksymättömillä renkailla ei ole turvallista ajaa ankarissa talviolosuhteissa.

Lisää tietoja talvikäyttöön hyväksytyistä renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/