Varmista, Etta Talvirenkaasi Ovat Asennettuna Ennen Talven Tuloa

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:kesärenkaat

kesärenkaat

Mitä tulee talvirenkaiden asentamiseen ajoneuvoosi, niin on tärkeää laittaa ne ennen kylmän sään tuloa tai ennen lumen saapumista. Talvirenkailla on suuri vaikutus ajamiskykyysi. Kylmä sää, tekee jo ennestään kesärenkaat suorituskyvyn huonommaksi, kuin talvirenkailla. Syy tähän on kova kumi, joka vähentää kitkaa renkaan ja pinnan välillä. Välttääksesi tämän, sinun tarvitsee vaihtaa talvirenkaat ajoissa. Jos epäonnistut vaihtamaan renkaat ajoissa, se voi johtaa auton käyttökelvottomaksi, ennen kuin sää paranee.

Haluat varmasti, että sinulla on kunnon talvirengas nastattuna. Sinulla on kolme eri vaihtoehtoa valittavanasi, jokasäänrengas, nastattu rengas, sekä kitkarengas. Valinta riippuu huomattavasti sääolosuhteista, joita koet. Talvet, jotka eivät ole rankkoja, niin koemme parhaana vaihtoehtona jokasäänrengas tai ei-nastattu rengas. Mutta, jos talvi on rankka, niin kitkarengas ja nastattu rengas ovat parhaat vaihtoehdot. Jäisissä olosuhteissa on parasta asentaa nastattu talvirengas.

Löytääksesi enemmän tietoa talvirenkaista lähtö: www.nokianrenkaat.fi