Ala Unohda Yllapitaa Maasturisi Renkaita Koko Vuoden Ympari

SUV talvirenkaat

Molemmat, sekä SUV kesärenkaat, että SUV talvirenkaat tarvitsevat huolenpitoa luodakseen parhaan mahdollisen suorituskyvyn sinulle. On muutamia asioita, joita tarvitsee tarkistaa renkaissa säännöllisesti. Varmista, että renkaissa on riittävä kulutuspinnan syvyys. Tämän voi helposti tarkistaa kolikon avulla.

Tee visuaalinen tarkistus nähdäksesi, onko renkaissa viiltoja tai repeämiä. Tarkista myös onko SUV nastarenkaissa tarpeeksi nastoja ja ovatko ne hyvässä kunnossa. Renkaiden ilmanpaine on tärkeää tarkistuttaa, sillä se vaikuttaa ajamiskokemukseen. Liian pienellä ilmanpaineella voi olla negatiivinen vaikutus polttoaineen käyttöön ja renkaan pintaan. Samalla se voi vaikuttaa turvallisuutes. Muista samalla, että alenevat lämpötilat alentavat renkaan paineita, joten renkaita täytyy täyttää.

Jos renkaasi näyttävät hyvältä ja renkaat kulutuspinnan syvyys on hyvä riittävällä ilmanpaineella, niin pystyt ajamaan turvallisesti välittämättä millaisessa säässä kuljet.

Löytääksesi enemmän tietoa talvirenkaista, lähtö minun verkkosivuilla osoitteessa nokianrenkaat.fi