Kesarenkailla Ja Talvirenkailla On Ainutlaatuisia Ominaisuuksia

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:kesärenkaat

Talvirengas

Siihen on syynsä, miksi useimmat ihmiset päätyvät ostamaan kaksi rengassarjaa ajoneuvoihinsa. Kesärenkaat on suunniteltu kuumalle säälle ja pääasiassa kuiville ja märille asfalttiteille. Ne on suunniteltu myös toimimaan rankassa sateessa ja välttämään vesiliirtoon joutumisen. Sen sijaan niitä ei ole suunniteltu toimimaan kylmällä kelillä tai jäisissä ja lumisissa olosuhteissa.

Talvirenkaat on suunniteltu toimimaan kylmässä lämpötilassa sekä ankarissa talviolosuhteissa lumella, jäällä ja loskassa. Niitä ei ole suunniteltu toimimaan lämpimissä keliolosuhteissa. Varmista siis, että sinulla on aina asennettuna oikeat renkaat vallitseviin olosuhteisiin nähden.

 Lisätietoja renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/