Käytä Vain Talvikäyttöön Hyväksyttyjä Renkaita Talvella

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:kesärenkaat

Kesärenkaat

Talvella ajaminen on erityisen haastavaa. Ajaaksesi turvallisesti läpi talven tarvitset renkaat jotka on nimenomaan suunniteltu talvikäyttöön. Toisin sanoen tarvitset renkaat jotka on suunniteltu loskalla, jäällä ja lumella ajamista varten. Kesärenkaat ei siis pitkälle pötkitä. Kesärenkaiden kumimateriaali kovettuu lämpötilan laskiessa mikä aiheuttaa sen, etteivät ne enää luo pitoa tien pintaan eikä niillä näin ole turvallista ajaa. 

Nastarengas takaavat parhaan mahdollisen pidon talvella ajaessa. Ne ovat hyvä vaihtoehto talviajoon ja ne suoriutuvat jää pinnasta parhaiten. Jos alueellasi ei ole pahemmin jäätä teillä, niin kitkarenkaat ovat todennäköisesti paras vaihtoehto sinulle.

Lisätietoa renkaista osoitteessa: Nokian Renkaat