Jotta Ajo Olisi Turvallista, Tarvitset Hyvät Renkaat

Renkaat

Jos epäilet renkaiden merkitystä, mietipä vielä vähän. Jos olet katsonut moottoriurheilua niin olet varmasti huomannut miten renkaiden pettäminen kaataa monen kuskin finaalihaaveet. Renkaat ovat yksi tärkeimmistä osista autossasi ja niillä on suuri vaikutus auton suorituskykyyn. Haastavissa talviolosuhteissa talviajoon hyväksytyt renkaat ovat todella tarpeen. Joitakin kaikkien säiden renkaita on myös hyväksytty talviajoon ja olemme sisällyttäneet ne myös talvirengas-kategoriaamme.

Talvirenkaat on kahta tyyppiä nasta ja kitka. Kitkarenkaiden nimi tulee siitä, että ne käyttävät renkaan ja tien välistä kitkaa luodakseen pitoa. Nastarenkaat taas luovat pidon nimensä mukaisesti nastoillaan. Voit siis valita kolmesta eri vaihtoehdosta itsellesi parhaiten sopivat talvirenkaat.

Lisää tietoa kitkarenkaista sivulla: nokianrenkaat.fi