Älä Vaaranna Muita Liikenteessä Olevia

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

renkaat

Jos sinulla ei ole käytössäsi vallitsevaan vuodenaikaan ja säähän sopivia renkaita vaarannat samalla muut autoilijat, pyöräilijät ja jalankulkijat. Näin voi käydä myös jos talvirenkaat ovat liian kuluneet tai niiden urasyvyys ei ole riittävän syvä enää kulumisesta johtuen. Talvi on riskialtteinpaa aikaa liikenteessä. Kesärenkailla ja varsinkin kuluneilla sellaisilla ajettaessa lumisilla ja liukkailla teillä oikeastaan mitä vain voi sattua. Tämä johtuu siitä, etteivät ne käytännössä pidä ollenkaan talviolosuhteissa. 

Tärkeintä on aluksi asennuttaa autoosi kunnon renkaat sekä pitää niistä hyvää huolta. Ne kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin, jotta niiden urasyvyys olisi riittävän syvä, että ne ovat hyväkuntoiset ja että ne on oikein mitoitettu. Talveksi tarvitset tietysti talviajoon hyväksytyt renkaat. Tunnistat ne symbolista jossa on: vuorenhuippu jonka sisällä on lumihiutale. Kun sinulla on kunnolliset renkaat autossasi, et ole vaaraksi muulle liikenteelle.

Lisää tietoa talvirenkaista sivulla: https://nokianrenkaat.fi/