Miten Säästää Rahaa Talvirenkaita Ostaessa?

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Talvirenkaat

talvi renkaat

Saattaa kuulostaa oudolta, että säästäisit rahaa panostamalla laadukkaisiin talvirenkaat. Kuitenkin sanonta ”köyhän ei kannata halpaa ostaa” pätee erityisesti renkaisiin. Halpa rengas tulee usein pitkällä tähtäimellä kalliimmaksi, kuin kalliimpi ja laadukkaampi. Tähän ei myöskään ole mukaanluettuna korkeampaa onnettomuuden riskiä ja alempaa suorituskykyä.

Halvat renkaat eivät todennäköisesti ole yhtä kestäviä ja ne myös kuluvat nopeammin, joten joudut todennäköisesti ostamaan uudet paljon aikaisemmin, kun jos olisit ostanut korkealaatuisen rengas-setin alunperin. Halvoissa renkaissa on yleensä korkeampi pyörimisvastus mikä vaikuttaa negatiivisesti polttoaineen kulutukseen. Tällöin tuhlaat enemmän rahaa tankkaamiseen ja olisit todennäköisesti säästänyt rahaa ostamalla paremmat renkaat.

Tiivistettynä:jos ostat halvat renkaat sinulla on suurempi todennäköisyys jäädä tien päälle rengasrikon takia, joutua onnettomuuteen, joudut ostamaan uusia renkaita useammin ja bensankulutuksesi on suurempaa. Muuta ei varmaan tarvitse mainita.

Lisätietoa laadukkaista talvirenkaista sivustolla: https://www.nokianrenkaat.fi/