Milloin Ympärivuotiset Renkaat Ovat Parhaimmillaan

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

kesärenkaat

Ympärivuotiset renkaat kehitettiin tietyille alueille, jossa on leuto ilmasto sekä kevyet talvet. Ne ovat ihanteelliset käytettäväksi vaihtelevissa sääolosuhteissa, joissa ei esiinny ankaria talvia. Ympärivuotiset renkaat on suunniteltu mahdollistamaan luotettava ja turvallinen ajokokemus ympäri vuoden ilman tarvetta renkaiden vaihtamiseen kahdesti vuodessa.

Ympärivuotisten renkaiden suurin etu on, että niiden avulla vältät vaivan, joka syntyy renkaiden vaihtamisesta kaksi kertaa vuodessa.  Alueilla, joilla talvet ovat ankarat ja lumi ja jää ovat tavallinen ilmiö, talvirenkaiden käyttäminen on tärkeää. Vältät myös yllätyksen siitä, että aamulla herätessäsi huomaat talven saapuneen ja autossasi on vielä kesärenkaat. Ympärivuotisten renkaat kaarreajo-ominaisuudet ovat hyvät ja ne antavat hyvän pidon sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Märillä teillä erityisesti suunnitellut lohkot varmistavat veden nopean siirtämisen renkaiden alta vähentäen vesiliirron vaaraa.

Ympärivuotisia renkaita käyttävien kuljettajien ei tarvitse huolehtia, koska talvi tulee. Näissä renkaissa on suuri määrä sivuttaisuurteita, jotka auttavat kulutuspinnan pureutumista tien pintaan. Näin saadaan riittävä pito jäätyneissä olosuhteissa riittävän turvallisen käsittelyn ja jarrutuksen toteuttamiseksi jään peittämillä, jäätyneillä tai lumisilla teillä. Kunnolliset talvirenkaat ovat kuitenkin suositeltavat ajettaessa hyvin jäisissä tai lumisissa olosuhteissa. Niiden avulla pito on parempi ja voit tarvittaessa pysäyttää autosi nopeasti. Kunnolliset talvirenkaat on merkitty vuorisymbolilla, joka tarkoittaa, että ne on virallisesti hyväksytty talviolosuhteisiin ja niitä voidaan käyttää turvallisesti ankarissa olosuhteissa. Mitä paremman laatuiset renkaat valitset, sitä parempi on ajoneuvosi suorituskyky ympäri vuoden, mikä saattaa olla kriittistä talvikaudella.

Lisätietoja hyvien ympärivuotisten renkaiden hankinnasta löydät verkkosivultamme osoitteessa: https://www.nokianrenkaat.fi/