Kesärenkaiden Käyttö Katumaasturissa

renkaat

Kun sinulla on katumaasturissasi kesärenkaat, saat siitä parhaan mahdollisen suorituskyvyn kesän aikana. Ajaminen on helppoa, koska sinulla on optimaalinen pito kesälämpötiloilla. Optimaalisen pidon ansiosta kaarteet ja risteykset on helpompi ajaa menettämättä ajoneuvon hallintaa. Sen ansiosta voit myös pysähtyä nopeammin jarrutusmatkan lyhentyessä. Kesärengas on optimaalinen valinta lämpötilan ollessa yli 0°C. Jos lämpötila on kylmempi, voi olla aika vaihtaa talvirenkaisiin.

Pehmeämmissä renkaissa on parempi pito kuin kovemmissa rengas, mutta renkaat kuluvat sitä nopeammin mitä pehmeämmät ne ovat. Jos ostat huonolaatuiset renkaat, ne todennäköisesti kuluvat nopeammin kuin mitä olettaisit, ja sinun tuleekin melko pian hankkia uusi rengassarja. Sen vuoksi kannattaa valita korkealaatuiset renkaat.

Toinen taloudellisen näkökulman kannalta tärkeä tekijä on renkaiden vierintävastus. Alhainen vierintävastus tarkoittaa sitä, että rengas pyörii helpommin, mikä puolestaan tarkoittaa alhaisempaa polttoaineen kulutusta. Jos et ole tarkkana renkaita ostaessasi, saatat valita rengassarjan, jolla on suuri vierintävastus. Tämä voi nopeasti johtaa isoon polttoainelaskuun. Voit menettää rahaa helposti valitsemalla halvat renkaat, joilla on suuri vierintävastus ja jotka pakottavat maksamaan suurempia polttoainelaskuja.

Jos olet valinnut laadukkaat kesärenkaat katumaasturiisi, olet valmiina turvalliseen kesäautoiluun. Pystyt noudattamaan nopeusrajoituksia ilman, että sinun tarvitsee olla huolissasi tien liukkaudesta mutkissa. Sinulla on hyvät renkaat koko kesäksi. Jos siis haluat saada kaiken irti maasturistasi, laadukkaat kesärenkaat ovat oikea valinta.

Lisätietoja kesärenkaista katumaasturiisi saat vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa: Nokian Renkaat