Ehkä Tarvitsetkin Vain Yhden Rengassarjan Katumaasturiisi

rengas

Jos asuinseudullasi ei ole neljä vuodenaikaa, pärjäät yleensä yhdellä rengassarjalla koko vuoden. Mikäli seudulla on neljä vuodenaikaa, kannattaa hankkia kaksi rengassarjaa, kesärenkaat ja SUV talvirengas. Jos talvet ovat todella rankkoja, saatat joutua hankkimaan nastarenkaat saadaksesi parhaan pidon. Jos talvet taas ovat enimmäkseen lumisia, nastaton talvirengas voi myös olla hyvä vaihtoehto.

Kehityksen myötä on olemassa mahtavia katumaastureiden ympärivuotisia renkaat, jotka toimivat vuodenajasta riippumatta. Uutta Nokian Rotiiva AT plus -rengasta suosittelee yhdeksän kymmenestä käyttäjästä. Se on mahtava rengas kuivalle asfaltille sekä kaikenlaisiin talviolosuhteisiin. Se toimii myös maasto-olosuhteissa. Tässä on siis rengas, joka toimii sekä asfalttiteillä että maastossa. Se toimii myös hyvin sekä kesällä että talvella. Se on hyväksytty talvikäyttöön, ja kaikki tiedämme, että Nokian Renkaat tekevät maailman parhaita talvirenkaita. He keksivät talvirenkaan, ja heillä on yli 80 vuoden kokemus renkaidensa suorituskyvyn parantamisesta.

Näissä renkaissa on myös aramiditakuu. Niiden sivuseinämät on vahvistettu aramidikuidulla, jota käytetään myös luodinkestävissä liiveissä. Jos siitä huolimatta kärsit rengasrikon, voit palauttaa renkaan jälleenmyyjälle ja saat uuden renkaan tilalle ilman mitään vaivaa. Aramidi-sivuseinämät suojaavat renkaita terävien kiviä aiheuttamilta rengasrikoilta maastossa ajettaessa.

Lisää tietoja katumaastureiden ympärivuotisista renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa: www.nokianrenkaat.fi