Aramidikuidut Katumaasturin Renkaissa

kesärenkaat

Aramidikuitu on synteettistä kuitua, joka tunnetaan parhaiten kauppanimellä Kevlar. Se on paljon vahvempaa kuin muut synteettiset kuidut, minkä vuoksi sitä käytetään paljon korkean teknologian sovelluksissa. Aramidia esiintyy usein puolustus- tai avaruuskäytössä, kuten luodinkestävissä liiveissä, joissa se suojaa poliiseja ja sotilaita luodeilta.

Aramidin kestävyys ja sen kyky pysäyttää luodit tekevät siitä myös erittäin hyvän renkaissa käytettäväksi, koska siitä valmistetut renkaat ovat lähestulkoon puhkeamattomia. Kun renkaan sivuseinämiin lisätään aramidia, se suojaa renkaita erilaisilta teräviltä esineiltä maastossa ajettaessa. Se onkin täydellinen maastoautojen renkaisiin. Maastureiden renkaissa on vahva kulutuspinta, jonka ansiosta niillä voi ajaa todella karkeilla pinnoilla. Kivien terävät pinnat voivat kuitenkin helposti puhkaista renkaiden sivuseinämät, jos niitä ei ole suunniteltu näihin olosuhteisiin. Kovissa olosuhteissa ei rengasrikko ole haluttu asia, koska myös renkaan vaihtaminen voi olla haastavaa.

Kaikissa maastureiden renkaissa ei ole aramidilla vahvistettuja sivuseinämiä. Jos valitset maasto-olosuhteisiin suunnitellun maasturin rengas, varmista että sen sivuseinämät on vahvistettu. Tarjolla on hyviä maasturin kesärenkaita, joissa sivuseinämät on vahvistettu kestävämmiksi aramidilla. Jos aiot autoilla haastavissa maasto-olosuhteissa, varmista että renkaasi on optimoitu kyseisiin olosuhteisiin.

Jos haluat aramidilla vahvistetut renkaat, tulee valita muutenkin korkealaatuiset renkaat. Riippumatta siitä ajatko maantiellä tai maastossa, on hyvä varmistaa, että renkaasi selviävät molemmissa ympäristöissä ongelmitta.

Lisätietoja aramidilla vahvistetuista katumaasturin renkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa: https://nokianrenkaat.fi/