Neljä Syytä, Miksi Kesärengas On Paras Valinta

kesärenkaat

Auton ajaminen on silkkaa hauskuutta, kunnes tulee sen huoltamisen aika. Kuljettajana sinun tulee tarkistaa renkaiden kunto sekä varmistaa, että autossasi on vuodenaikaan soveltuvat renkaat. Kaikki eivät tiedä, että kunakin vuodenaikana käytettäväksi on valittavissa eri tyyppisiä renkaita. On esimerkiksi kesärenkaita, talvirenkaita sekä joka kelin renkaita. Nyt kun on vielä kesä, niin katsotaanpa tarkemmin kesärenkaiden hyötyjä.

Valmistettu nopeutta ja ketteryyttä ajatellen: Kesärenkaat parantavat ajoneuvosi kokonaispitoa tehden siitä nopeamman ja ketterämmän. Se liikkuu kuin liimattuna tien pintaan ja vastaa jokaiseen ohjauspyörän liikkeeseen välittömästi.

Paremmat kaarreominaisuudet sekä tehokkaampi jarrutus: Renkaiden erityinen kulutuspintakuvio sekä edistyneet kumiseokset mahdollistavat mutkiin sisään ja niistä ulos ajamisen turvallisesti ilman pidon menetystä. Mikäli auto pitää pysäyttää, parempi kitka auttaa lyhentämään jarrutusmatkaa.

Matalammat urat: Kesärenkaassa on matalammat urat, minkä vuoksi suurempi osa renkaan kumista on yhteydessä tien pintaan, mikä antaa mahtavan pidon. Sen ansiosta pystyt liikkumaan vaivatta kesäisillä teillä riippumatta siitä, ajatko moottoritiellä vai matkaatko pitkin mutkaisia pikkuteitä.

Täydellinen märälle pinnalle: Erityinen kumiseos, renkaan mitat sekä kulutuspintakuvio tekevät kesärenkaista parhaat ystäväsi sadekelillä. Urheiluautoissa kaikkialla maailmassa on yleensä kesärenkaat, jotka antavat niille maksimaalisen pidon märällä tienpinnalla. Tämän ansiosta auton hallittavuus ja ohjattavuus ovat parempia kovilla nopeuksilla ja mutkissa. Urat on suunniteltu poistamaan vettä märältä pinnalta parantaen pitoa ja vähentäen vesiliirtoon joutumisen riskiä.

Kesärenkaat ovat täydellinen kumppani ja kesäaikana paremmat kuin ympärivuotiset renkaat, koska ne on erityisesti suunniteltu antamaan paras mahdollinen suorituskyky lämpimissä olosuhteissa. Kukapa ei haluaisi saada autostaan irti parasta mahdollista suorituskykyä? Kuka haluaisi joka kelin renkaan, joka antaa vain puolet kesärenkaiden ja puolet talvirenkaiden hyödyistä? Vastaus lienee itsestään selvä. Siksipä kesärenkaat ovat oikea valinta kesäaikana!

Lisätietoja kesärenkaista löydät vierailemalla verkkosivullamme osoitteessa: https://nokianrenkaat.fi/