Muutamia Asioita Katumaasturisi Kesärenkaista

suv kesärenkaat

Ihmiset, jotka asuvat alueilla, joissa sääolosuhteet vaihtelevat, joutuvat vaihtamaan ajoneuvonsa renkaita melko usein. Kesäkauden aikana kesärenkaat ovat täydellisiä katumaasturiisi. Ennen kuin päätät ostaa kesärenkaat maasturiisi, kannattaa kerätä enemmän tietoa niistä.

Kesärenkaat on suunniteltu tarjoamaan parempi ajokokemus kesällä. Ne on lisäksi valmistettu pehmeämmistä kumiyhdisteistä, jotka ovat täydellisiä lämpimille kesäteille. Katumaasturin kesärengas vaihtelevat koon, mallin ja kulutuspintakuvion suhteen, joten voit valita ajoneuvoosi parhaiten sopivan renkaan.

Muutamia hyötyjä:

  • Kesärenkaat tarjoavat paremman suorituskyvyn ajettaessa kuumilla kesäteillä, koska ne on suunniteltu lämpimiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Ne toimivat joka kelin renkaita paremmin näissä tieolosuhteissa.
  • Parempi jarrutusteho. Kesärenkaiden pehmeämpi kumiseos ja kulutuspintojen kesäolosuhteisiin optimoitu kuviointi parantavat auton jarrutuskykyä. Saat autosi pysähtymään tarvittaessa nopeasti.
  • Parempi ajoneuvon hallittavuus. Maastoautoosi asennetuilla kesärenkaat pääset nauttimaan paremmasta käsiteltävyydestä ajon aikana. Tämä johtuu kesärenkaiden matalammasta kulutuspintakuviosta, joka antaa paremman kitkan renkaiden ja tien välillä.
  • Parempi suorituskyky kesän rankkasateilla ja pienempi vesiliirron riski. Tämä on tärkeää, koska haluamme kaikin keinoin välttää menettämästä kosketusta tienpinnan kanssa.

Kesärenkaita käytetään yleisesti paikoissa, joissa on selkeästi erilliset talvi- ja kesäkaudet. Paikallisella jälleenmyyjälläsi on todennäköisesti useita rengasmerkkejä saatavilla henkilöautoille ja katumaastureille. Kesärenkaiden ylivoimainen suorituskyky ja pito mahdollistavat turvallisen ja nautinnollisen ajamisen. Heitä siis hyvästit katumaasturisi mukana tulleille perusrenkaille ja tervehdi uusia kesärenkaita!

Parhaat katumaastureiden kesärenkaiden ostopaikat löydät verkkosivultamme osoitteessa www.nokianrenkaat.fi