Mitä Pitäisi Tehdä, Kun Ostat Uudet Renkaat Sähköautoon

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

renkaat

Kun ostat uudet renkaat sähköautpon, sinun täytyy harkita muutamia asioita, varmistaaksesi, että et tipu joihinkin sudenkuoppiin. Ensinnäkään kaikki eivät tiedä, että tarvitset erityiset renkaat sähköautoon. Renkaat jotka on tehty tai suositellaan sähköautoilel on paremmin kulutusta kestäviä, jotta et päädy kuluneet renkaiden kanssa liian aikaisin.

Kun menet ostamaan uusia renkaita sinun sähköautoosi, sinun täytyy päättää, jos haluat jokasään renkaat, kitkarenkaat koko kaudeksi tai jos tarvitset erilliset renkaat kesäksi ja talveksi ja ostaa talvirenkaat ja kesärenkaat. Kun olet päättänyt, älä ota vain halvinta rengasta tästä luokasta. Tämä voisi olla kallis virhe. Täällä sinun pitää varmistaa että renkaat, joita harkitset on kehitetty tai suositellaan sähköautoille.

Kun kuluminen on yleensä korkeampaa on syytä tarkkailla renkaiden urasyvyyksiä. Kun kulutuspintojen syvyys on vähissä, saat huonon pidon teillä ja renkaat on alttiimpia vesiliirrolle. Kun kuluminen on korkeampaa takarenkaissa, joka on vastakohta polttomoottorin autoihin, joissa eturenkaat yleensä kuluvat enemmän. Tämä riippuu painon jakautumisesta ja akkujen sijainnista. Joten on parasta mittata urasyvyyksiä valvoaksesi kulumista. On suositeltavaa kierrättää renkaat takaa ja eteen tasataksesi kulumista, tällä tavalla voit vaihtaa kaikki renkaat samalla kun ne ovat kuluneet lähelle urasyvyyttä  2/32”.

Joten muistakaa kaikki renkaat eivät ole samaa, joten tee tutkimusta ja löydä optimaalinen rengas ja autoosi, joten kun käyt rengas ostoksilla voit tehdä tietoisen päätöksen ja saada renkaat, jotka sopii autoosi.

Tietoja hyvistä renkaista sähköautoille tietoja osoitteesta Nokian Renkaat