Kuinka Selvittää Että SUV Kesärenkaat Ovat Kuluneet

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

suv kesärenkaat

Kaksi parasta tapaa selvittää, jos sinun Katumaasturin suv kesärenkaat ovat kuluneet, on silmämääräisesti ja mittaamalla kulutuspintojen syvyys. Ensimmäinen, silmämääräinen tarkastus on tehtävä säännöllisesti vain tarkistaakseen, että renkaat näyttävät olevan hyvässä kunnossa. Tällä voit etsiä visuaalisia vahinkoja, jos kuvio näyttää yhä hyvältä ja jos renkaat näyttävät täysiltä. Tämä ei vie liikaa sekunteja ja voidaan tehdä helposti, kun olet tankkaamassa autoa huoltoasemalla. Voit myös tarkastella muita turvallisuusominaisuuksia, kuten ovatko valot ok, autossa ei ole näkyviä vaurioita tai muuta sellaista.  Tämä antaa sinulle nopeasti käsityksen renkaittesi tilasta.

Jos sinulla on aikaa on aina parempi tarkistaa renkaiden paineet, varmistuaksi että renkaiden ilmanpaine on oikea. Vialliset rengaspaineet ovat pahaksi ajo suorituskyvylle, tie turvallisuudelle ja polttoainetehokkuudelle. Se aiheuttaa myös sen että renkaat kuluvat nopeammin ja epätasaisemmin, niin tämä kaikki huomioiden, sinun tulee tarkistaa se säännöllisesti, niin jos ei joka pysäyttää huoltoaseman.

Toinen vaihe on tarkistaa renkaiden syvyys, tämän voi helposti tehdä esimerkiksi kolikolla, jonka painat niin että uraan nähdäksesi kuinka syvälle se menee. Tarvitset vähintään 3mm urasyvyyttä, jotta olet turvassa. Jos et halua tarkistaa kaikkia neljää rengas tarkista ainakin yksi eturengas ja takarengas, koska kuluminen voi olla erilaista. Tämä on myös, miksi on suositeltavaa kierättää renkaat, vaihtamalla eturenkaan taakse ja päinvastoin. Jos vaihdat talvirenkaisiin, tämä olisi järkevä aika tehdä se, jos et, sinun tulee suunnitella tehdä se kun ero urasyvyydessä on yli 2 mm. Voit suunnitella tehdä sen joka 8000 kilometri, jos et halua mittata eroa jatkuvasti.

On tärkeää varmistaa, että renkaat ovat hyvässä kunnossa ja on urasyvyys on riittävä ja kierrättämällä renkaat säästää rahaa kun ei tarvitse korvata renkaita ennenaikaisesti.

Lisätietoja renkaista löydät osoitteesta: https://nokianrenkaat.fi/