Turvallisin Tapa Ajaa Sateella

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

rengas

Turvallisin tapa ajaa kun sataa on vähentää nopeutta. Kun ajaa hitaammin, pystyt paremmin hallitsemaan autoa. Rankkasateela tuulilasinpyyhkijät voi joskus olla pulassa yrittäessään poistaa vettä riittävän nopeasti, jotta saat selvän näkymän tielle. Rankkasateiden vesi voi usein saada tiet tulvimaan vedellä, joten ajo haastavampaa.

Renkaidesi kunto määrittelee myös, kuinka nopeasti voit ajaa. Jotkut renkaat sopivat paremmin ajamaan sateisissa olosuhteissa kuin toiset, ja tämä riippuu urien designista. Kulutuspinnan muotoilun ansiosta rengas kanavoi veden pois tieltä, pysyen yhteydessä tien pintaan. Mitä kovempaa sinä ajat, vähemmän aikaa renkaalla on työntää vettä sivuille ja voit lopulta päätyä vesiliirtoon, jossa rengas menettää yhteyden tienpintaan. Tämä on vaarallinen tila, koska olet menettänyt kaiken määräysvallan autostasi tässä vaiheessa. Myös renkaiden vedon menetys auton eteenpäin työntämiseksi, joka aiheuttaa auton hidastumisen ja lopulta saa yhteyden tienpintaan uudelleen.

Se ei ole vain urien design, jolla on vaikutusta, mutta myös niiden syvyys. Pienempi syvyys pienempi määrä on kulutuspintaa kun se koskettaa maata. Se on tämän määrä, jonka rengas työntää vettä sivuun; joten mitä pienempi määrä on sitä vähemmän vettä voidaan poistaa pinnasta. Joten kuluneet renkaat eivät pysty työntäämään vettä sivuun, siten koet vesiliirron paljon aikaisemmin kuin renkaalla jonka urasyvyys on hyvä. Tämä on yksi syistä, miksi on erittäin tärkeää seurata urasyvyyttä, varmista, että se on edelleen hyvässä kunnossa. On myös laitonta renkailla, joiden kulutuspintojen syvyys on alle tietyn rajan. Jos sinulla kesärenkaat autossasi se on 2/32 ”.

Joten varmista, että pidät renkaat hyvässä kunnossa ja tämän tason yläpuolella.  Varmista myös, että lasket nopeuta kun sataa, niin, että voit ajaa turvallisesti.

Hyvät renkaat sateeseen osoitteesta: nokianrenkaat.fi