Optimaalinen Suorituskyky Tiellä Ja Maastossa

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

kesärenkaat

Jos haluat parhaan suorituskyvyn autollesi haluat varmista, että sinulla on renkaat, jotka ovat optimaaliset ajo-olosuhteille. Et voi odottaa on parasta, tai turvallisinta, suorituskykyä autoltasi jos sinulla on kesärenkaat ja ajat lumessa ja jäällä. Joten on erittäin tärkeää, että sinulla autossasi oikeat renkaat käyttöolosuhteisiin joissa ajat autoa nähden. Sinun pitäisi aina katsoa mitkä renkaat sopivat vaatimuksiisi ennen kuin alat katsoa hintaa. Kun olet rajannut valinnan muutamaan renkaaseen, sinun kannattaa valita rengas, joka on kaikkein kustannustehokkain. Sinun täytyy lisätä kestävyys sekä polttoainetehokkuus yhtälöön.

Jos ajat paljon maastossa, haluat on korkea kestävyyden renkaat autoosi hoitamaan hyvin nämä olosuhteet. Siellä vaaditaan paljon enemmän kestävyyttä, lisäksi kannattaa varmistaa, kyljet on vahvistettu niin, että he eivät puhkea jos osuu teräviin kiviin. Renkaat on vahvistettava jotta niistä tulee kestävämpiä, jotta ne eivät petä ja jätä sinua pulaan. Off-road rasittaa renkaita paljon enemmän kuin sileä asfaltti, joten jos nämä olosuhteet ovat osa sinun tavallisia ajo-olosuhteita, varmista huomioit tämän vaatimuksissasi renkaille.

Hyvä rengas kestää sinullaa pitkään, jos pidät huolta siitä. Varmista, että jos sijoitat kalliiseen sarjaan renkaita, sinun pitäisi myös pitää niistä huolta. Muutamia helppoja asioita on varmistaa, että rengaspaine on auton käsikirjan mukainen. Yli tai ali täytetyt renkaat toimii huonommin sekä lisää kulutusta ja vaikuttaa kielteisesti polttoainetehokkuuteen, johtaa tieheämpiin vierailuihin huoltoasemalla. Nämä kustannukset voivat nopeasti kertyä paljon suuremmiksi kuin mahdollinen hintaero renkaissa aluksi. Toinen asia tehdä on varmistaa, että renkaissa on riittävästi kulutuspintojen syvyyttä, vähintään 2/32 ”. Helppo tapa tarkistaa tämä painamalla penni kulutuspintaan ja katso, jos Lincolnin pää katoaa kulutuspinta, jos se uppoaa, kulutuspinta on yli 2/32”.

Lisätietoja renkaista: https://www.nokianrenkaat.fi/