Miten Saada Kesärenkaat Kestämään Pidempään

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

renkaat

Varmista, että renkaat kestävät pidempään varmistamalla, että pidät niitä kunnolla. Yksi tärkeimmistä asioista on olla ajamatta liian aggressiivisesti. Täydellä kaasulla ajaminen ja sitten kova jarruttaminen, tyyppinen ajaminen laittaa paljon paineita renkaisiin. Rauhallisempi ajo säilyttää renkaat paremmin. Ostot oikea rengas asianmukaiseen käytöön on myös keskeinen tekijä. Jos aiot ajaa maastossa, varmista että ostat rengas kyseiseen maastoon niin, että et käytä sileille asfalttiteille suunniteltuja renkaita, raskaassa off-road maastossa.

Oikea rengaspaine on toinen keskeinen tekijä renkaiden kestävyyden säilyttämisessä. Jos renkaan paine ei ole oikein sillä voi olla suuri vaikutus renkaan kuluminen lisääntyy. Varmista, että sinulla on oikea rengaspaine, yritä tehdä siitä tapa tarkastaa se säännöllisesti. Rengaspaineet olisi tarkastetava kylmistä renkaista, joten yritä tehdä se matkan alussa. Väärä trengaspaineet lisäksi vaarantaavat tieliikenne turvallisuuttasi ja vaikuttaa negatiivisesti auton polttoainetehokkuuteen, joten on tärkeää tarkistaa niitä jatkuvasti.

Varmista, että pyörien suuntaus on suora. Usein huomaa sen jos ohjauspyörä vetää yhteen suuntaan, jos se on niin sinun täytyy käydä tarkistuttamassa, jotta et saaa turhaa ja epätasaista kulumista renkaisiisi. Jos huomaat tämän sinun pitäisi viedä autosi korjaamoon ja antaa heidän katsoa sitä.

Sinun tulee myös seurata renkaat urasyvyyttä, varmistaaksesi, että kulutuspintojen syvyyttä on lakien mukainen. Renkaat kuluvat eri tavalla riippuen renkaan paikasta. Eturenkaat kuluvat yleensä nopeammin, ohjauksen ja  moottorin aiheuttaman painon jakauksen takia. Tämän perusteella sinun pitäisi yrittää kierrättää renkaita luodaksesi tasaisemman kuluman. Jos et tee tätä, sinun pitää vaihtaa eturenkaat ennen takarenkaita. Jos näin on ja päätät ostaa 2 uutta rengasta, on tärkeää muistaa, että on suositeltavaa laittaa uudet renkaat taakse ja siirtää käytetyt renkaat eteen.

Lisätietoja löytyy: nokianrenkaat.fi