Valmistaudu Autolomaasi Varten

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

kesärenkaat

Jos aiot mennä autolomalle tänä vuonna on olemassa muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tehdä ennen lähtöä kotoa.  Jos aiot ajaa toiseen maahan, varmista, että vakuutus kattaa sinut pitkin matkaa. Sinun pitäisi saada viisumi, joka on todistus vakuutuksesta. Se ei ehkä ole tarpeen, riippuen siitä, missä maissa aiot vierailla. Kuitenkin, se on suositeltavaa tarkistaa.

Sinun pitäisi myös varmista, että sinulla on varoituskolmio, turvaliivi, ensiapupakkaus autossa. Varmista, että vara rengas on hyvässä kunnossa ja että siinä on riittävä ilmanpaine. Varmista, että sinulla on kaikki työkalut, joita tarvitset renkaiden vaihtamiseen, mukaan lukien taskulamppu. Kun sinulla on kaikki tämä sinun pitäisi suunnitella kohteesi. Jos käytät karttaa perille pääsemiseksi, varmista, että sinulla on oikeat kartat, jos luotat autojen GPS-järjestelmään päästäksesi perille, niin varmista, että sinulla on kaikki koordinaatit ja nimet paikoista. Jos voit, sinun pitäisi esi-ohjelmoida GPS, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kun lähdet tielle.

Sitten se tulee aika tarkistaa, että auto on hyvässä kunnossa ennen kuin lähdet. Sinun täytyy varmistaa, että olet tarkistanut öljyn ja tuulilasipyyhinnesteen. Jos seuraava suunniteltu huolto on lähellä, saatat harkita sen tekemistä, ennen kuin lähdet matkallesi.  Varmista, että renkaat ovat hyvässä kunnossa. Jos sinulla on kesärenkaat, sinun tulee olla paremmassa asemassa useimmissa maissa, koska niissä voi tulla kuuma saattaa kesäauringossa. Varmista, että rengaspaine on oikea täyteen auton, koska väärä paine voi olla sekä vaarallista, koska se vähentää ajoturvallisuutta, että lisätä polttoaineen kulutusta, joka voi tehdä matkasi kalliimpaa kuin budjetoitu.

Oikea rengaspaine ja renkaat joissa ei ole mitään näkyviä vikoja, on paras tae saada sinut lomakohteeseesi turvallisesti ja mukavasti tapa. Ja se varmistaa, että et tuhlaa rahaa, koska liian korkea polttoaineen kulutus. Tee siitä nyt tapa ja tarkista säännöllisesti, että paine on oikea.

Lisätietoja kesärenkaista matkaasi varten, käy; https://www.nokianrenkaat.fi/