Miten Saada Kesärenkaat Kestämään Pidempään

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

kesärengas

Kesärenkaat ovat epäilemättä parhaat renkaat ostaa jos haluat autosi tarjoavan erinomaisen suorituskyvyn tiellä lämpimällä säällä. Näillä renkailla on riittävä elinajanodote ja niissä laatu-rakenne, joka on testattu. Kuitenkin jotta saat kaiken irti kesärenkaistasi, sinun täytyy pitää ne kunnossa. Älä oleta, että voit käytää kesärenkaita autossa käyttämättä niitä huollossa säännöllisesti ja odottaa niiden säilyttävän korkean suorituskyvyn.

Joten mitä sinun täytyy tehdä pitääksesi kesärenkaat kunnossa? Ensinnäkin sinun täytyy tarkistaa niiden ilmanpaine säännöllisesti. Sinun täytyy varmistaa, että niissä riittävä ilmanpaine koko ajan. Paine ei saa olla liian alhainen eikä liian korkea. Alipaineiset renkaat yleensä kuluvat nopeammin ja lisäävät autosi polttoaineenkulutusta. Sama pätee myös ylitäytettyihin renkaisiin. On hyvä viedä autokorjaamoon ja tarkastuttaa renkaat vähintään kerran kuukaudessa. Varmista myös, että noudatat valmistajan suosituksia renkaiden painetasoista koko ajan.

Ilmanpaineen tarkailun lisäksi, toinen huoltotehtävä, joka tulisi suorittaa pidentävät kesärengas ikää on renkaiden suuntaus. Kun auto lähtee tehtaalta, pyörät ovat täysin yhdensuuntaiset. Kuitenkin, kun alat ajaa autoa tiellä, tämä linjaus voi häiriintyä törmättyäsi kuoppiin tai esteisiin. Oikealla renkaiden suuntauksella, saat optimaalisen käsittelyn ja se auttaa säästämään polttoainetta.

Renkaiden kierrätys on toinen huoltotehtävä, jota et voi sivuuttaa, jos haluat kesärenkaiden säilyvän pidempään. renkaat kierrätys auttaa pidentämään niiden käyttöikää ja parantaa auton suorituskykyä. Etuvedossa ajoneuvossa eturenkaat yleensä kuluvat nopeammin kuin takarenkaat. Jos et kierrätä renkaita, se tarkoittaa, että sinun täytyy ostaa uudet eturenkaat aiemmin.

Lisää vinkkejä, miten saada kesärenkaat säilymään pidempään löytyy www.nokianrenkaat.fi.