Mitä on hyvä tietää ennen nastarenkaiden ostamista katumaasturiin

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

Mitä on hyvä tietää ennen nastarenkaiden ostamista katumaasturiinKun lämpötila on pudonnut lähelle nollaa, katumaasturissasi olisi hyvä olla jo hyvälaatuiset nastarenkaat asennettuna. Nastarengas on suunniteltu antamaan tiukempi ote jäisestä tiestä, joten ne auttavat nopeiden ja turvallisten käännösten tekemisessä kylmällä, jäisellä tai vuoristoisella alueella.

Näissä renkaissa on ainutlaatuiset kulutuspinnan yhdisteet, jotka tekevät niistä tarttuvia ja joustavia jopa kylmänä talvena. Niissä on myös metalliset nastat, jotka antavat paremman pidon kovalla jäällä. Oikein asennettuna nastarenkaat parantavat ajo-ominaisuuksia, erityisesti kiihdyttämistä, jarruttamista, ylämäkiä sekä kaarreajoa.

Ennen kuin ostat nastarenkaat katumaasturiisi, on hyvä selvittää autoilualueellasi voimassa oleva lainsäädäntö. On olemassa joitakin paikkoja, joissa nastat ovat kokonaan kiellettyjä. Jos ajat näissä paikoissa nastarenkailla saatat saada sakot tai joutua jopa rikosvastuuseen. Joissakin muissa paikoissa nastarenkaat on sallittu vain tiettynä ajanjaksona. Esimerkiksi Washingtonin osavaltiossa nastarenkaita voi käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun.

Toinen kriittinen tekijä ostettaessa SUV nastarengas on se, että ne voivat parantaa autosi pysähtymiskykyä märillä teillä, jotka eivät ole lumi- tai jääpeitteisiä. Ei pidä koskaan unohtaa, että jopa korkealaatuiset nastarenkaat eivät koskaan korvaa kuljettajan ajotaitoa. Kun tiet peittävä jää alkaa sulaa, on syytä hidastaa ja oltava varovainen, jos autossasi on yhä nastarenkaat. Tärkeintä on, ettet unohda vaihtaa tavallisiin renkaisiin talvikauden päättyessä, koska nastarenkaat eivät tarjoa hyvää suorituskykyä muina vuodenaikoina.

Lisää vinkkejä nastarenkaiden ostoon katumaasturiin löydät vierailemalla sivuillamme osoitteessa Nokian Renkaat vaikka heti.