Miksi nastarenkaat ovat parhaat kovalle talvisäälle

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

Ajoneuvon ostaminen on todella suuri investointi, johon liittyy paljon vastuuta. Kun olet käyttänyt ajoneuvoa pitkään aikaan, sinun on vaihdettava renkaita jotka tuli auton kanssa, jotta vältät kuluneiden renkaiden käytön tiellä. Joskus sinun ei tarvitse edes odottaa, kunnes rengas, jotka ajoneuvo kanssa on tullut pitää korvata. Esimerkiksi jos ostat auton ympärivuoden renkailla ja tulevat paikoista, joissa on kova talvi, sinun on ehkä vaihdettava renkaat talven lähestyessä.

Nastarenkaat on suunniteltu käytettäväksi vaikeissa talviolosuhteissa, joissa on runsaasti jäävettä, jäätä ja lunta tiellä. Ne ovat pehmeitä ja joustavia myös silloin, kun teiden lämpötila laskee alle 7 asteen. Ne ovat ainoa rengas tyyppi, joka tarjoaa parhaan pidon jäällä. Jopa kitkarenkaat ovat tarkoitettu käytettäväksi kylmissä lämpötiloissa, ja eivät voi voittaa nastarenkaita, kun ajatellaan jäisillä teillä. Ne ovat paras vaihtoehto mustalle jäälle ja raskaalle lumelle.

Ainutlaatuinen ominaisuus, kuten talvirenkaat, joissa on nastat, joita ei löydy millään muulla renkaalla, ovat metalliset nastat. Näiden renkaiden pinnalla on reikiä, joissa on metalliosat, jotka tavallisesti kaivautuvat jäisiin teihin paremman vetovoiman ja jarrutuksen vuoksi. Metallinastojen lisäksi nastarenkaissa on myös aggressiivinen kulutuspinta, joka työntää veden pois talvisilla teillä. Näiden renkaiden kulutuspinnassa on halkioita tai pieniä rakoja, jotka antavat pidon lumessa ajaessasi, joka estää liukumisen liukkailla teillä.

Saatat miettiä, tarvitsetko todella talvirenkaita, kun kylmäkausi tulee. Ei ole pakko ostaa näitä renkaita, koska on olemassa muita rengasvaihtoehtoja, joita voit käyttää esim. joka säänrenkaat. Mutta jos haluat ajaa mukavammin ja turvallisemmin talvella, se olisi ehdottomasti kannattavaa ostaa nastarenkaat. Jää ja lumi aiheuttavat kaaosta teillä kovien talviolosuhteiden aikana ja vaikeuttaa niiden ajettavuuteen. Nastarenkailla ajaminen näillä teillä tekevät kokemuksesta vähemmän pelottavan.

Käy täällä saadaksesi lisää infoa nastarenkaista, käy www.nokianrenkaat.fi tänään.