Nastarenkaiden ominaisuudet

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Uncategorized

Kun olet valinnut oikeat talvirenkaat ajoneuvoosi, sinun on päätettävä nastarenkaan ja kitkarenkaan välillä. Älä vain mene rengasmyymälään ja osta talvirenkaat ilman, että tiedät mitä ne tekevät. Sekä nastarenkaat että kitkarenkaat ovat hyviä talvella, mutta sinun on tiedettävä, mikä sopii täydellisesti sille alueelle, mistä sinä tulet, ja teistä, joita ajat. Joissakin Yhdysvaltain valtioissa ja maissa ympäri maailmaa ei saa käyttää nastarenkaita. Sinun on pidettävä tämä mielessä, kun valitset renkaat.

Jos tiet, joilla tavallisesti ajetaan talvella, ovat jäiset, on parempi olla nastarenkaat autossa. Kuten nimestäkin käy ilmi, näillä renkailla on kirjaimellisesti metallinastat upotettuina uurteisiin. Nastat ovat yksinkertaisesti vahvoja metallikappaleita, jotka on suunniteltu kaivamaan syvemmälle jäähän talvisilla teillä ja tarjoamaan ylimääräistä vetovoimaa.

Nykyaikaisilla nastarenkailla on monia hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä täydellisen talviajamiselle. Aikaisemmin yksi näiden renkaiden suurimmista huolenaiheista oli niiden käsittelykyky. Markkinoilla olevilla renkailla on nyt vahvistettu keskipiste, jonka diagonaalinen tukiprosentti. Varmista itsellesi parempi ajokokemus näillä renkailla eri sääolosuhteissa. Jotkut niistä ovat 3D-lukot kulutuspinnalla. Sivuttaisuurteet on suunniteltu auttamaan kulutuspinnan yhdessä ja vahvistamaan renkaan rakennetta entisestään.

Parhaat nastarenkaat sisältävät myös treadwear indikaattoreita. Kuten kaikkien muiden renkaiden, nastarenkaiden on kuluttava loppuun jossain vaiheessa. Nastarenkaiden hieno asia on, että tiedät, milloin niiden hyödylliset kulutuspinnat ovat loppumassa. Sinun ei tarvitse arvata, kuinka kauan niitä käytetään tulevaisuudessa. Puuindikaattorit osoittavat, kuinka paljon kulutuspintaa on jäljellä. Lumihiutaleiden symboli, jonka näillä renkailla on yleensä, häviää, kun indikaattorit saavuttavat neljä millimetriä.

Täältä lisää informaatiota nastarenkaiden toiminnoista, katso www.nokianrenkaat.fi tänään.