Nokian Renkailta uudistunut talvirengasvalikoima

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Renkailta

Nokian Renkaiden talvivalikoima on uudistunut kertaheitolla ja on tänä talvena laajempi ja modernimpi kuin koskaan. Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan talvirengasvalikoima sisältää niin nasta- kuin kitkarengasvaihtoehtoja pienistä ja keskikokoisista perheautoista SUV-katumaastureihin, urheiluautoihin ja pakettiautoihin.

Premium-talvirenkaita on saatavilla myös suosiota koko ajan kasvattaviin sähkö- ja hybridiautoihin. Talvirengasvalikoimassa on lähes 200 täysin uutta tuotetta sekä lukuisia edellistalvien vahvoja testimenestyjiä, jotka laatua ja turvallisuutta arvostavat autoilijat ovat valinneet omakseen kerta toisensa jälkeen. Johtotähtenä loistaa Hakkapeliitta-tuoteperheen uusin ja edistyksellisin nastarengas, Nokian Hakkapeliitta 9. Tässä maailman ensimmäisessä tuplanastallisessa talvirenkaassa turvallisuus ja ajomukavuus on viety äärimmäisen korkealle.

Renkaan suorituskyky perustuu innovatiiviseen funktionaaliseen nastakonseptiin, joka antaa talven tuiskussa matkaavalle erinomaisen pitkittäispidon lisäksi ylivertaista sivuttaispitoa.